سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بردبارى پرده‏اى است پوشان ، و خرد شمشیرى است برّان ، پس نقصانهاى خلقت را با بردبارى‏ات بپوشان ، و با خرد خویش هوایت را بمیران . [نهج البلاغه]

 
  نحوه نخست‌وزیری میرحسین موسوی به روایت بادامچیان
 

اسدالله بادامچیان در مورد چگونگی انتخاب موسوی به نخست وزیری اظهار داشت: آقای موسوی انقلابی نبود و از نوجوانی در خدمت دکتر پیمان بود و افکار او همان افکار پیمان است.
وی ابراز داشت: وی در جریان ساختن مسجد کانون توحید با شهید باهنر آشنا شد و وقتی دیدیم مستعد است به عضویت حزب جمهوری اسلامی درآمد.
بادامچیان افزود: چهره او با عضویت در این حزب آشکار شد، او قرار نبود نخست وزیر شود ولی شرایط پیش آمد که به نخست وزیری انتخاب شد.
قائم مقام حزب مؤتلفه اسلامی بیان داشت: موسوی در طول مسیر نشان داد فرد مطلوبی نیست ولی به دلیل قرار گرفتن کشور در شرایط جنگ چاره‌ای نبود جز اینکه در مسئولیت باقی بماند.
وی ادامه داد: در چهار سال دوم ریاست جمهوری آیت‌الله خامنه‌ای، ایشان تمایلی به سپردن نخست وزیری به میرحسین نداشتند و به همین منظور در نامه‌ای به مجلس 600 مورد تخلف وی از قانون اساسی را اطلاع دادند.
بادامچیان اضافه کرد: پس از آن از موسوی خواسته شد به مجلس آمده و به سئوالات نمایندگان پاسخ دهد.
وی تصریح کرد: پس از آن در مجلس بین نمایندگان اختلاف نظر به ‌وجود آمد و تعدادی از نمایندگان مجلس که در اقلیت بودند به امام خمینی (ره) نامه نوشتند.
قائم مقام حزب مؤتلفه اسلامی اظهار داشت: در این زمان محسن رضایی به امام گفت موسوی در جبهه‌ها موقعیت دارد و اگر نخست وزیر نشود رزمنده‌ها انگشتشان روی ماشه نمی‌رود.
وی اضافه کرد: امام خمینی (ره) با در نظر گرفتن این شرایط به آیت‌الله خامنه‌ای گفتند موسوی را برای نخست وزیری معرفی کنند و ایشان ولایت‌پذیری را به بهترین وجه انجام دادند.
بادامچیان خاطرنشان کرد: امام در سخنان خود به نمایندگان فرمودند که مجلس به وظیفه خود عمل کند و این سبب شد تا بین نمایندگان اختلاف پیش آید.
وی اظهار داشت: در این بین دو مسئله در مجلس پیش آمد، یکی مصلحت‌اندیشی امام و دیگری عمل به وظیفه از سوی نمایندگان، به همین دلیل چهار نفر از علما از قبیل آیت‌الله یزدی، ناطق نوری برای کسب تکلیف نزد امام رفتند.
نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امام پس از شنیدن سخنان آنان فرمود همین که گفتم نمایندگان به وظیفه خود عمل کنند.
وی بیان داشت: پس از این نمایندگان به این نتیجه رسیدند که خواست امام این است که نمایندگان به وظیفه خود عمل کنند و لذا 99 نفر به موسوی رای مخالف یا ممتنع دادند.
بادامچیان عنوان داشت: امام خمینی (ره) فردای روز نخست وزیری موسوی از نمایندگان مجلس دعوت کرد و فرمودند چه کسانی که رای ممتنع و مخالف دادند و چه کسانی که رای موافق به موسوی دادند به وظیفه شرعی خود عمل کردند و احدی حق ندارد مجلس را تضعیف کند.
وی ابراز داشت: اما ما شاهد بودیم که در جریانات اخیر دار و دسته موسوی گفتند که این 99 نفر خلاف نظر امام عمل کردند.
بادامچیان تاکید کرد: موسوی انقلابی نبوده اما در انقلاب آمد و میدان به او داده شد و معیار ما سنجش شخصیت‌ها با حق است نه سنجش حق با شخصیت‌ها.


 
نوشته شده توسط: حمزه |  پنج شنبه 88 دی 10  ساعت 7:18 عصر 

    نوشته های پیشین
دل نوشته هایی به مناسبت هفته بسیج
اضطراب و درمان آن
ناگفته های یک وهابی از شیعه شدنش
مدتی این مثنوی تاخیر شد ...
تشریح سه ضلع بازیگردان 18 تیر
نیویورک تایمز: تنگه هرمز و آزمایش موشکی اولین گامهای محکم ایران
بهار عربی بهار اسلامی شد/این خاورمیانه، اسلامی و از اسرائیل متنف
ایران 13 سال زودتر از چشم انداز به مقام علمی اول منطقه رسیده است
اجرای فاز اول هلیکوپتر ملی با 10میلیارد سرمایه/ طراحی پلت فرم خو
پیش به سوی انسانیت:
یک پند مهم ، خشم مگیر !
خواستگاری با جعل عنوان ...
از وال استریت صدای ربنا می آید !
قتل به خاطر یک نگاه !
مرد شیطان صفت در کمین دختربچه مدرسه ای !
[همه عناوین(218)]